maanantai 31. lokakuuta 2011

Lähes terve

Antibioottikuuri loppui tänään ja koira vaikuttaa huomattavasti pirteämmältä taas.Aiemmasta tekstistä poiketen toisen antibioottikuurin vaikutus oli nähtävissä heti kuurin toisena päivänä. Pillerit olivat pahanmakuisia ja Taiga onnistuikin sylkemään ainakin kaksi ulos (onneksi omistajat oli tarkkoina kuin porkkanat). Ruokakaan ei pysynyt Taigan sisällä kun muutamia tunteja, kunnes jo oksensi kaikki ulos. Taigan vatsa oli myös ajoittain sekaisin ja olo varmasti kurja. Helpotusta haimme laktoosittomasta piimästä, jonka tarkoitus on rauhoittaa vatsaa. Meille neuvottiin myös käytettäväksi koirien maitohappobakteeria Aptus tehobakt pet:iä (suosittelemme), joka tasapainotti Taigan vatsaa yhä enemmän.

Nyt näyttää valoisalta ja toivotaan, että uusia tauteja tai mitään vastaavaa ei tulisi nyt moniin vuosiin. Eiköhän tämä ollu tässä. Omistajien mielestä on ainaki ihan tarpeeksi sairastettu jo. Taigakin alkaa olla sitä mieltä, että pitäisi päästä metsään ja puistoon. Vielä tämä viikko lepoa koiralle ja flunssaiselle omistajalle. Sitten on tarkoitus palata takaisin täysin normaaliin arkeemme ilman pillereitä tai huolia (ihanaa!) Peukut pystyyn, että koira pysyy nyt terveenä. =)

Viikonloppuna onkin sitten vuorossa kääpiösnautserien erikoisnäyttely Lohjalla. Taiga saa jäädä vielä kotiin lepäämään. Itse olen kuitenkin menossa kannustamaan Taigan sisaruksia ja monia muita kehän laidalle. Sitä odotellessa, hyvää viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti