keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Pieniä iloja

Kaikista kommelluksista ja antibiooteista on nyt selvitty ja Taiga on nyt virallisesti terve ja ihana oma itsensä. Tänään 9.11 Taiga on taas kuukauden vanhempi ja ikäähän on tähän asti kertynyt 9 kuukauden verran. Juuri sopivasti tänään ensimmäistä kertaa moniin viikkoihin Taiga sai nauttia vapaudesta metsälenkillä. Ja koiran riemullahan ei rajaa ollut, Taiga paineli menemään minkä tassuistaan pääsi ja unohti minut kokonaan villiintyessään. Lisäksi huurteinen nurmikko sai neidissä aikaan päätä pyörittäviä pentuhepuleita. Omistaja on ainakin saanut viikon naurut seuratessaan rakkaan karvakuonon eloisaa elämää ''vankeuden jälkeen''. Uusia kavereitakin on ehditty hankkia nyt kun toiset koirat ovat sallittujen listalla.

Jälkiä ja herkkuja
Eilen Taigan kanssa kokeiltiin ekaa kertaa makkararuutua, kun neiti on osoittanut jo jonkinmoista halua/intoa jäljestää ja hakea eri hajuja. Aloitettiin ihan 1x1 (metriä) makkararuudulla, jonka kävin ensin tallaamassa ja sitten ripottelin kanan palasia ympäri ruutua. Hetken päästä Taiga hihnaan, ruutuun ja meno olikin  jonkinmoista. Nenä maassa intensiivistä työtä tehden Taiga rauhallisesti ja varmasti putsasi koko ruudun tyhjäksi kanapaloista ja sitten matka jatkui. Toistimme harjoituksen vielä myöhemmin samalla lenkillä, kun toinen karkasi tekemään ruutua, johon palattiin vähän ajan päästä. Innostuneena jälkitouhusta ollaan tässä viikon aikana ehditty tekemään ensimmäinen lyhyt jälkikin samalla tapaan. En voisi tämän ylpeämpi olla pienestä koiran alustamme. Jälkeä ja hakua tullaan harrastamaan tästä eteenpäin joka viikko, on se niin hauskaa! Hirvenverikin odottaa pakkasessa ensimmäistä verijäljen kokeilua varten.

Eikä tässä vielä kaikki. Viikonlopun kääpiösnautserien erkkari toi lisää hyviä uutisia. Taigan sisarukset Henni ja David pärjäsivät pentukehissä paremmin kuin hyvin. David ja Henni saivat monelta taholta kehuja (onhan ne niin hienoja :DD ). Lisäksi David nappasi ROP, KP ja BIS2 pennun tittelin. Hennikin voitti oman luokkansa elikäs ROP,KP ja VSP pentu. Palkintoja oli runsaasti ja pokaalit hienoja. Harmi Taigan puolesta, että meitä ei tällä kertaa nähty kehissä, kun koira paranteli vielä itseään kotosalla. Ensi vuonna sitten uudestaan ja sitten onkin tiedossa jo ensimmäiset viralliset näyttelyt.

Taiga 12 viikkoa ( 6kuukautta sitten) <3


Tämä tältä erää. Sumuisen, kolean ja pimeän syksyn keskeltä haleja ja jaksamista kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti