sunnuntai 29. joulukuuta 2013

A thief in the night

Joulu on nyt suoraan sanottuna lusittu. Omistaja ja koira ovat asteen pulskempia ja tyytyväisempiä. Taigan joulu on mennyt pitkälti vahtiessa ja kerjätessä. Oma jouluni on ollut täynnä sukulaisia ja vieraita. Olin ollut jopa niin kiltti, että muutama paketti löysi perille. Sain kaikkea tarpeellista omaa kotia ajatellen: kattilan, sakset sekä aterimet. Suklaata löytyi monesta paketista ja sitä on muutenkin syöty oikein urakalla tällä viikolla. Kaikista parasta ehkä koko lomassa on se, että Taiga heräilee aamuisin vasta kello 9! Suorastaan luksusta normaaleihin arkipäiviin verrattuna, kun neiti pomppaa ylös jo seitsemän aikaan ja haluaa ulos. 

Taiga on erityisesti ryhdistäytynyt jouluna avaamalla etukäteen lahjoja sekä repimällä tyhjiä lahjapaperirullia. Neiti löysi myös parvekkeelta perheen ison porkkanalaatikon, jonka hotkaisi suihinsa. Koira oksensi monta kertaa ja oli aikamoisessa ähkyssä vielä seuraavana aamuna. Niin kipeä neiti ei kuitenkaan ollut, ettei olisi kehdannut kerjätä parvekkeen ovella vielä vähän lisää. Ei auttanut muu, kuin uuden porkkanalaatikon 
tekeminen. Taigan jouluspeliaaleihin kuuluu myös kinkun vartiointi uunissa sekä keittiön lattian putsaaminen muutaman tunnin välein. Vieraat ovat juosseet ovista edes takaisin, mutta Taiga on ollut niin väsynyt, ettei ole haukkunut kertaakaan saati sitten vartioinut kotia. Taiga on viettänyt myös paljon aikaa mummolassa hoidossa ja syönyt siellä itsensä aina uudestaan ja uudestaan ähkyyn. Nappularuokaa neiti ei ole koko viikon aikana saanut kuin kerran. Yleensä ruuat on löytyneet muualta joko varastettuna tai mummon salaa antamina :D.

Kerjuulla mummolassa.

Uusi vuosi vietetään rauhallisesti kotioloissa, Taigahan ei niistä ihme raketeista välitä. Vesisateellakin ollaan uskallettu metsään pitkille lenkeille, mutta ei se pieni pakkanen olisi pahasta kaiken tämän kurapesushown jälkeen :D. Agility jatkuu tammikuun toisella viikolla, mutta maanantaina olisi tarkoitus käydä pyörähtämässä itsenäisissä treeneissä tekemässä kaikkea kivaa ja palauttamassa mieleen muutamia asioita. 

Me löydettiin sorsia! Taiga olisi mieluusti hypännyt puroon  sorsien kanssa uimaan, jos typerä hihna ei olisi estänyt hupia.

Vakiopaikalla keittiön vartiointia.

Taiga sai oman paketin, jonka sai ihan luvallisesti repiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti