maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hyttysiä, aurinkoa ja hyvää ruokaa

Taiga voi hyvin ja nauttii auringosta! Anteps-kuuri jatkuu vielä viikon, jonka jälkeen on ruuan Taigan ruuan vaihto taas askeleen lähempänä. Tässä laskiessani huomasin, että seuraava ANF säkki olisi meille ilmainen hienon keräilykortin ansiosta :D Ehkä me sitten vielä kesä syödään samaa sapuskaa tai sitten ei?Olen tässä viikon jo selaillut ja vertaillut eri nappulamerkkejä, joista tällä hetkellä parhain vaihtoehto on 1st Choicen hypoallergenic ruoka, vaikka en ole ihan täysin tyytyväinen senkään nappulan sisältöön. Positiivista ruuassa on se, että hinta pysyisi suhteellisen samana kun ennen. Jos minulla olisi tosi paljon rahaa voisin harkita esimerkiksi Taste of wildin muonaa tai N&D nappulaa. Jätin Murren murkinat nyt väliaikaisesti ruuasta pois ja sen jälkeen oksentelua ei ole esiintynyt. Ehkä reaktio tulee sitten jostain Murren tuotteesta? Vaikea sanoa..

Siistin Taigan viikko sitten perusteellisemmin. Nypin korvakarvat ja puhdistin ne pahanhajuisella nesteellä (huh, olipa likaiset). Lisäksi harjasin ja villasin koiran kauttaaltaan sekä leikkasin kynnet. Nyt näyttääkin paremmalta, kun sain inhottavat ruskeat villat kyljistä pois. Taiga ei kauheasti arvostanut työtäni, vaan yritti paeta. Muuten neiti osasi olla kuitenkin tosi nätisti kyljellään hievahtamatta. Näytin hiukan trimmeriä myös Taiga päähän, pehvaan ja nivusiin. Pään ajelu oli haastavinta ja jälkikin näyttää siltä. Onneksi karva on uusiutuva luonnonvara eikä näyttelyitäkää ole sitten syksyn jos silloinkaan?

Erkkarisuunnitelmani meinaa myös valua kaivoon, kun tarkistin työvuorolistaani ja totesin olevani töissä klo. 11.15-18-15. Pitää yrittää saada vuoro vaihdettua, jos se on enää mahdollista.

Muuten ollaan lenkkeilty normaalisti ja Taiga on hoitanut vahtikoiran virkaa pihalla narussa puun alla varjossa. Nyt muutamana päivänä ilmat ovat suosineet ja mittari on kiivennyt lähes +30 asteeseen, joten ollaan päivisin käyty vain lyhyillä lenkeillä. Eilen illalla ajoin autolla järvellä koiraa uittamaan, mutta joku toinen oli ehtinyt ensin vakipaikallemme pikku lapsen kera, joten kävimme vain kävelyllä järven rannalla seurassamme miljoona hyttystä, yök!
Hyvän ilman kunniaksi teimme myös iltapäivällä perheen kanssa 32 kilometrin pyörälenkin ja kävimme samalla uimassa Kuusijärvellä. Vesi oli pienessä järvessä jo huikeat 21 astetta lämmintä, mutta silti ihanan raikasta. Lenkin jälkeen herkuttelimme grilliruualla, johon tällä kertaa sisältyi täytettyjä herkkusieniä pekoniin käärittynä, makkaraa, salaattia, vesimelonin palasia, possupihvejä ja karitsaa. Nam nam, muuta ei voi sanoa! Jälkiruokana oli tarjolla vielä jäätelöä sekä raparperikeikauskakkua halukkaille.

Tänään oli viimeinen päivä lähettää ennakkotehtävä Joensuuhun opettajankoulutuslaitokseen ja laitoin sen aamulla tarkistuksen jälkeen sähköpostitse. Nyt vaan hotellia ja junalippuja varaamaan. Lisäksi aloitin menneellä viikolla työt Prisman kassalla ja nyt sujuu kassaneidin hommakin suhteellisen hyvin. Kassalla pitää osata yllättävän paljon kaikkea ja jokaiselle toiminnolle on omat nappulansa, jotka pitäisi muistaa. Ei ollenkaan niin helppoa kun luullaan ;).


Taiga vakipaikallaan sohvan nojalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti