maanantai 13. toukokuuta 2013

Mökkeilyä & tuloksia

Mökkeilyä keväisessä saaristossa, sitä meidän viikko on pitänyt sisällään. Ilma oli pääsääntöisesti hyvä ja aurinkokin näyttäytyi muutamana päivänä niinkin paljon, että sain naamani poltettua kuistilla istuessani. Muuten mökillä oli vielä hiukan ankeata: puissa ei ollut lehtiä, merivesi oli kylmää ja mökissä oli kosteaa. Taiga kuitenkin nautti täysin rinnoin vapaudesta. Hihnaa se ei nähnyt neljään päivään kunnolla ja lenkit se sai juosta metsässä jäljittäen peuroja, hirviä ja jäniksiä. Neidin väsymystaso olikin ihan erilainen kuin kaupungissa  ja oli oikein ilo seurata, kuinka Taiga käyttää niin aktiivisesti nenäänsä ja aivojaan. Ehti se Taiga käydä myös kahlailemassa ja viilentymässä meressä lämpimämmän päivän lenkin jälkeen. Aamuherätykset olivat (ikävä kyllä) seitsemän aikaan jolloin Taiga yritti parhaansa mukaan herättää koko mökin. Nousin yleensä kiltisti kahdeksan pintaan ja lähdin käyttämään arvon prinsessaa ulkona.







Taigasta on tullut toisille koirille aika äksy, se käyttäytyyy kuin vanha narttu. Mökillä pentuaikainen parhain riehuntakaveri villakoira Kapo sai todenteolla väistellä Taigan teräviä naskaleita lähelle tullessaan. Myös 5 kuukauden ikäinen kk mäyräkoira uros Masi olisi saanut kuulla kunniansa, jos olisi tullut lähemmäs. Pienet koirat kyllä kiinnostavat Taigaa, mutta kerran haistettuaan neidin kiinnostus lopahtaa ja matka jatkuu. Tungeileville koirille Taiga irvistelee, näykkii ja vingahtelee, joten muut koirat ovat saaneet jäädä pois arkipäivästä. Kääpiösnautserit ovat ainoa rotu, jota Taiga nykyään sietää. Kasvattajalla ollessa ei ole mitään ongelmaa, vaikka paikalla olisi useampikin käppänä.

Pakko vähän listata tuloksia, sillä viikko on tuonut tullessaan upeita tuloksia Busterin koirille sekä omistajille.On tässä Anulla hurjasti ylpeyden aihetta ja syystäkin, ihania ja kauniita koiria. Erityisonnittelut menee Fridolfille, joka oli ensimmäistä kertaa kehässä Lahdessa ja sittemmin Helsingissä upein tuloksin sekä 'Donille' (D'altomonte don diego), joka vei ensimmäisessä näyttelyssään koko potin itselleen. Onnittelut myös Ruotsin maalla asuvalle Elviralle ja Sophielle, jotka tulivat hakemaan yhtä cacibia, mutta saavatkin palata kotiin kahden cacibin ja sertin kera!! Ikävä kyllä en itse päässyt kyseisiin näyttelyihin paikalle, mutta eihän se voittoputki tähän lopu? ;

Lahti Kv 27.4
Busterin Fridolf ERI2 SA PU2 VARASERT

Tampere KV 5D'altomonte don diego ERI JUK1 PU1 SA, ROP-JUN,  SERT
Busterin Elvira ERI AVK1 PN1 SA VSP SERT CACIB

Ruovesi RN 11.5
Busterin Ellinor ERI1 SA PN1 SERT ROP RYP2

Helsinki KV 12.5
Busterin Fridolf ERI1 SA PU1 SERT ROP
Busterin David ERI1 SA PU3 CACIB (velipoika)
Busterin Elvira ERI1 SA PN1 SERT CABIB VSP



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti