perjantai 21. joulukuuta 2012

Jouluiloa!

Lyhyt päivitys keskiviikon agilityn ratatreeneistä. Onnistuin jopa tekemään hienon ratapiirrustuksen numeroineen flexitrack-ohjelmalla (älkää välittäkö tosta sinisesta neliöstä A:n takana se jäi vahingossa sinne.)

Radassa oli paljon haastavia kohtia, joita en ole harjoitellut Taigan kanssa ollenkaan. Esimerkiksi esteet 6,7 & 8 olivat erityisen vaikeita niin ohjaajalle kuin koiralle. Lisäksi jätimme Taigan kanssa pois A-esteen, kepit ja keinun. Taiga oli tosi malttamaton ja se haahuili missä sattui. En saanut sitä keskittymään saati sitten pysymään paikallaan kunnolla (lähdöissä). Pätkin radasta muutamia kivoja ja tarpeeksi helppoja kohtia, joita suoritettiin sitten useamman kerran. Onneksi treeneissä oli paljon muita osaavia ohjaajia, joilta sai hyviä neuvoja. Keväälle olisi tarkoitus löytää treeniryhmä tai käydä muutamalla kurssilla hakemassa taas tuntumaa, koska tää on niin hauksaa sekä Taigan että mun mielestä. Jos vain saisi tuon koiran kiihtymyksen käännettyä esteisiin ja radan suorittamiseen.
Blogin kirjoittelu jää nyt muutamaksi päiväksi joulutauolle. Jatkan sitten joulun ja välipäivien jälkeen kirjoittelua. Tässä vielä Taigan joulutoivotukset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti