maanantai 17. joulukuuta 2012

Talven ihmemaa

Tässä vaihteeksi kuva - ja videopainoitteinen postaus, kun tuo joulun valmistelu vie voimat ja suuren osan vapaa-ajasta. Loppu aika kuluu koulussa ja koiran kanssa lenkkeillen.

Taiga niin R-A-K-A-S-T-A-A talvea ja lunta. Se ei muuta tekisi kuin viettäisi kaiket päivät ulkona (mieluiten itse siellä lumihangessa). Keppien kantelu ei ole loppunu ja nyt neiti ahkerasti kaivaa niitä lumen alta. Ei näy kuin hiukan Taigan pepusta, kun se pää lumessa, häntä viuhtoen ja tassut kaivaten konyää keppejä lumen alta.


Tänäänkin Taiga taistelu itseään kaksi kertaa pidemmän ranteenpaksuisen kepin kanssa metsäpolulla, jonne ei ollut tehty polkuja tämän paripäiväisen lumisateen jälkeen. Jos minuulle tuli kuuma moisesta kahlauksesta niin mitä sitten koiralle, joka on niin paljon pienempi (muttakin paljon sisukkaampi). Koko loppu 40 minuuttia neiti raahasi keppiään mukana ennen kuin kotipihassa suostui laskemaan siitä irti. Ja voi sitä kiireellisen kipityksen määrää, millä Taiga tarpoi kotiin ohikulkijoiden hymyilevien naamojen ohi. On se niin uskomattoman ihana veijari. <3

Ja vielä muutama video kepin hakureissusta sekä hauku-käskystä. Ollaan tässä lähipäivinä opettu Taiga haukkumaan (sanomaan VUH käskystä). Ehkä tulevaisuudessa opetan Taigan myös hiljenemään käskystä. Se voi ehkä auttaa, kun meille tulee enemmän vieraita ja Taiga kiihtyy/päättää vartioida koko huushollia antaumuksella.  


Tulipa nyt pestyä Taigan parta ja siltä se meno näyttääkin. Kutittaa sanoo Taiga. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti