maanantai 10. joulukuuta 2012

HeW-12 ja taigamaiset kuulumiset

Paljon koiria, ihmisiä, panikoivia omistajia ja turkkien viimeistelyä. Lauantaipäivä tuli siis vietettyä messukeskuksessa Helsinki Winner 2012- näyttelyssä kääpiösnautseri kehän laidalla. Muita rotuja tuli nähtyä vain vilaukselta ohi mennen. Lisäksi, kuten jo arvasin tuttuja koiraihmisiä näki kaikkialla ja kuulumisia tuli vaihdeltua jos kenenkin kanssa.

Lauantain osalta erityisonnittelut menee Tenholle, tuolle huikealle pikku snautseripojan alulle, joka nappasi 11 junioriuroksen joukosta HeJW-12 tittelin! Toiseksi junnukehässä kiri valloittava ja reipas Jofiel (Raven's Tot Improved With Silver). En voi myös jättää mainitsematta Taigan velipoikaa Davidia ERI NUK2, Black Drop Silver Selene ''Senniä'' ERI JUK3, Busterin Elviraa ERI AVK2 SA sekä Taigan vaaria Rättiä ERI ( Nir Blues Lananasim). Isot onnittelut kaikille omistajineen! 

Sunnuntain tunnelmia en päässyt itse kokemaan, mutta tulospalvelua seuratessa ei huono päivä sekään. 
Lopuksi vähän kotoisia tunnelmia kuvina Taigan viikonlopusta. Taiga otti koko viikonlopun hyvin rennosti sohvan nojalla, lenkkeilen ja syöden. Taisi kyllä omistajakin huokaista helpotuksesta, kun ei tarvinnut koiraa puunata ja laittaa aamuisin sekä säheltää näyttelypaikalla se koko päivä. 

 Taigan vakiopaikka sohvan nojalla oman viltin päällä. Ei se enää muualla nukukaan kuin tuossa tai minun sängyssäni. Oma boxi on nähtävästi menettänyt merkityksen, kun tarjolla on oikea vahtikoiran paikka.

Se joka lenkin keppi löytyi!

 Taiga on erityisen kiinnostunut kaikista koloista lumessa ja jokaiseen koloon täytyy ehdottomasti tunkea  pää. Lopputuloksena minulla on koiran, jonka parrasta saan kiskoa lumipaakkuja. Onneksi nuo viheliäät osaavat sulaa myös itsestään.

Lauantain kojuista lähti mukaan pääsääntöisesti herkkuja, luita ja ruokaa. Hihna ja panta jäivät nyt sinne, kun vanhat ovat niin hyvässä kunnossa vielä. 

1 kommentti:

  1. Ohoi tämä postaus onkin mennyt multa ohi! Me kiitellään Tenhon kanssa onnitteluista :) Sunnuntain tulokset palauttikin sopivasti maan pinnalle ;D

    VastaaPoista