tiistai 1. tammikuuta 2013

Kelaus vuoteen 2012

Sain idean tiivistää vuotemme lyhyeen päivitykseen Capon, Lunan ja Xenan blogista (Kolme muskettisoturia)
Tässä ihan lyhyesti vuoden 2012 kohokohtia.


Taigan 1v. synttärit. 
Tämä ihana pieni rotta on ollut jo vuoden luonani. En voisi kuvitella enää elämää ilman Taigaa. Taiga on parasta mitä minulle on sattunut moneen vuoteen. Miten yhdestä karvakerästä voi olla niin paljon iloa? Kiitän vielä kaikkia ihania käppänäihmisiä sekä muita hyvistä neuvoista ja tuestanne. MaBusterille eli Anulle menee myöskin iso hali. Olen niin kiitollinen tästä ihanasta lapsosesta!

Näyttelytuloksista parhain Lahti 28.4.2012 Juha Putkonen

ERI SA PN3
14kk. Erinomainen koko, tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä kallo-osa. Hieman lyhyt ja kevyt kuono. Hieman korostuneet poskiluut. Tummat silmät. Korvat saisivat asettua paremmin. Hyvä purenta. Hyvä kaula pituus. Ikäisellään hyvä rintakehä, eturinta saa täyttyä. Erinomainen karkea karva rungossa, raajoissa pehmeä. Oikein kiinnittynyt sapelihäntä. Riittävästi kulmautuneet raajat. Etuliikkeet vielä epävakaat, saisi liikkua tehokkaammalla taka-askeleella.
Agilityn alkeiskurssille pääsy ja uuden harrastuksen aloittaminen. Voi vitsit, että se on kivaa. Treenaaminen jatkuu edelleen vaikkakin vähän vauhdikkaammin. Kontaktit on alusta asti ollut Taigan lemppareita, koska niissä saa paljon herkkuja. Kuvassa harjoittelua vain puomin alastulon ja kontaktin kanssa. Puomin pätkä on nostettu pöydälle, joten tippumisvaara ei ole niin suuri.

LISÄKSI

Sappihappotesti ok
Terveet silmät 13.8.2012
Taigan siirtyminen minun omistukseeni syksyllä 2012

Jalostustarkastus  27.10 yhteensä 9p. + terveet varpaatEi kommentteja:

Lähetä kommentti