sunnuntai 7. lokakuuta 2012

NUK1 ERI

Taas on yksi näyttelypäivä takana. On se kumma miten yhdet näyttelyt voi uuvuttaa näin paljon. Taigakin mielestä näyttelypaikalla oli ihan mälsää ja se linnottautui oman turvallisen boxin takanurkkaan, josta sitä ei saanut muuten kun vetämällä pois. Muuten neiti käyttäytyi oikein mallikkaasti ja teki esittäjän eli mun hommasta helppoa. Seisottaminen sujui tosi hyvin eikä tuomarin koskettelevaa kättä tarvinnut yhtään yrittää pakoon. Seisottaminen on ollut aina vähän mun ongelma, se koiran asettelu on vaan jotenkin niin tarkanoloista. Tuomari oli uusi tuttavuus ja kuulemma vähän käppäniä arvostellut. Hyvin hän kuitenkin löysi koirista juuri ne ''virhekohdat'' ja tunsi rotumääritelmän. Näyttelyt välilehdellä uusin arvostelu kokonaisuudessa.

Isot onnittelut hyvin pärjänneille. Itsekin olen hyvin tyytyväinen ja onnellinen Taigasta. Se jaksoi taas yllättää viileällä suhtautumisella ja reippaalla käytöksellä kehässä. Nyt me lepäillään muutama viikko ja sitten tullaan näytille Turkuun. Lisäksi SKSK jalostustarkastusilmoitus kiinnitti huomioni ja tarkoitus olisi saada koira mahdollisesti sinnekin näytille ja arvioitavaksi :).

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Eikö SA:ta tullu :( ? Taiga ois kyllä sen ansainnu, mutta erkkarissa sitten!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tullut. Ensimmäinen kerta, kun ei SA irronnut, mutta muuten oli kyllä ihan perusteellinen ja hyvä arvostelu ottaen huomioon, että ilmeisesti tämä tuomari ei oo kauheesti käppänii arvioinu. Se tuomarin linja muuttu musta-hopeiden kohdalla meiän mielestä paljon vaativammaksi. Muhoja oli eniten, mahdollisesti johtui myös siitä. Joo pitää toivoa, että Turusta jotain jäis käteen. Vähän jännittää ne tuomarit, kun molemmat amerikkalaisia. Onneks tolla Taigalla on hienot ja tuuheet jalkakarvat sentää ;)

      Poista