maanantai 29. lokakuuta 2012

Jalostustarkki

Poikkean nyt hiukan lupauksestani päivittää koirien leikkaamisesti. Siitä siis ensi kerralla tai kun jaksan kirjoittaa jutun loppuun ;). Kuten jo moni varmaan huomasi päivitin ulkoasua ja lisäilin kuvia esimerkiksi Taiga välilehdelle. Lisää kaikkea uutta tulossa sitä mukaan mitä ehdin!

Ja pikaisesti asiaan. Taiga kävi lauantaina 27.10 jalostustarkastuksessa Klaukkalassa. Arvostelijoilta tuli paljon samanlaista palautetta, mitä näyttelyarvosteluissa on mainittu useampaan kertaa. Päivitän kunnolla tulokset sitten, kun ne saapuvat pisteineen postissa. Pisteitä reissulta Taigalle kertyi siis 9 kappaletta. Olen hurjan tyytyväinen ja onnellinen!

Tänne Etelä-Suomeenkin satoi ensilumi viime viikon lopulla. Pikku pakkasesta saatiin nauttia melkeen viikon verran, mutta nyt ilma on muuttumassa takaisin harmaaseen ja koleaan syyskeliin. Taiga oli kuin pikku lapsi jouluaattona, kun se pääsi aamullla ulos valkeaan maahan pakkasen keskelle. Viikon naurut on ehditty keräämään talteen monien hepuleiden säestäminä.

Hauskaa alkanutta viikkoa. Taiga ainakin kiittää ja kuorsaa onnellisesti mökissään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti