keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kuulumisia

Nyt sitä taas sataa vettä kaatamalla ja ukkostaa. Olihan tässä koko alku viikko ja viikonloppu aurinkoista ja ihanan lämmintä. Taiga ei tosin ollut kauhea hyvässä vedossa kieli pitkänä etsien nurmikosta viileätä paikkaa.
Taigan kesä on mennyt pitkälti mökkeilessä sekä kotona naapureita vahtiessa. Se tuntee tarkasti oman pihamme rajat ja jos joku vieras uskaltaakin astua sen puolelle pihaa syntyy kauhea rähinä. Naapurin lapset antoivat siitä osviittaa tässä viime viikolla ajautuessaan leikkimään hiukan meidän puolelle. Tosin kyseessä oli taas lapset...


Taiga on ollut nyt lähiaikoina taas hirmuisen kiinnostunut erilaisten hajujen perään ja koira kulkeekin nenä maassa hitaasti taaempana löntystellen. Kaksi poikaa sattui yksi lenkki pysähtymään Taigan kohdalle ja ojensivat neidille kättä. Taiga oli nii hajujen lumoissa, että se ei edes vilkaissut lapsiin vaan ohimennen nuolaisi rullalaudalla liikkuvan pojan kättä. Vasta lasten lähdettyä eteenpäin Taiga havahtui ja rähisi perään. Edistystä tai ei me jatketaan samaan malliin naksuttimella ja positiivisella vahvistamisella. Tosin yksi koirakouluttaja oli sanonut, että Taigalla on jo tosi pahat traumaattiset kokemukset lapsista, että se tarvitsisi koirapsykologin apua. Kouluttaja neuvoi myös käyttämään naksutinta ja linkitti läheisen koirakoulu Vision sivut meille.

Tuli tässä muutama viikko taaksepäin nypittyä Taiga itse ekaan kertaan. Sen jälkeen ihana Ninni siisti koiran mallikuntoon. Nyt on taas niin suloinen ja kaunis käppänäneiti. Itse en ole vielä uskaltautunut koskea siihen hyrisevään trimmikoneeseen, varsinkin pään ja vatsanseudun saa vielä jatkossa hoitaa joku muu. Ehkä tässä ajan kanssa pitäisi itsekin opetetlla. Toinen juttu on tietenkin meidän vähäisten trimmivälineiden määrä, jolla ei kyllä ihmeitä saada aikaa (tällä hetkellä: karsta, 2xpohjavilla veistä, kampa, furminaattori, kynsisakset & trimmipöytä). Trimmipöytä on Taigan mielestä toosi mahtava juttu, koska sieltä saa aina jotain hyvää herkkua.


Sain hankittua vihdoin uuden digikameran vanhan romun tilalle (nyt Nikon coolpix S8200), joten kuvien laadunkin pitäisi tässä parantua.

Tässä vähän osviittaa Taigan ''uimakoulusta''. Neiti on ihan rätti aina uimisen jälkeen, vaikka sitä uitetaan liivit päällä pienissä osissa.Laatu on huono ja älkää välittäkö, kun sanon yhdessä vaiheessa 'pyöri'. En tiedä miksi sanoin? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti