torstai 30. elokuuta 2012

Korvien nypintää

Nyt on Taigan korvat nypitty ensimmäistä kertaa. Aikaisemmin Ninni on trimmin yhteydessä siistinyt korvat koneella, muttä tällä kertaa kasvattaja Anu pyysi meitä nyppimään ne. Koneella ajaminen voi ilmeisesti vahindoittaa koiran väriä ja korviin voi alkaa tulla harmaita ja valkoisia karvoja, kuten muutamalle Busterin koiralle on käynyt. En tiedä yleisyydestä, mutta Ninniltä saatiin pikaohjeet korvien nyppimiseen ja alku näytti kutakuinkin tältä:Loppu kuvaa en nyt tajunnut ottaa, mutta eipä lopputulos tuosta kauheasti muuttunut. Vähän siistimpi ja tasaisempi mahdollisesti.

Nyt on muuten Taiga ilmoitettu Tuuloksen ryhmäänkin. Sinne suuntamme 7.10  (mahdollisesti seurana Ninni ja Wimma)
Turkuun ei olla vielä ilmottauduttu. Saa nähdä mihin suuntaan neidin turkki rupeaa tästä menemään. 

1 kommentti:

  1. Tenholla on korvien ulkopuoli täynnä hopeanvivahtavaa karvaa juuri sen takia, kun sen korvakarvat on nyt puolen vuoden ajan hoidettu pelkästään ajelemalla - veikkaan tuon olevan melko yleistä! Tässäpä sitä ootellaankin, että nuo korvakarvat olis nypintäkypsät..... Mulle on kans sanottu, että ajelu huonontaa väriä myös valkoisissa kohdissa.

    Oletko menossa Taigan kans Voittajaan? Olis niin kiva nähdä siellä Busterin-kasvatteja, kun ollaan kerrankin sinne etelän suunnalle tulossa :D

    VastaaPoista