sunnuntai 19. elokuuta 2012

Arki alkaa

Aika kuuluu ja ihan liian nopeasti. Huomennna alkaa jo koulu uudessa 'laitoksessa' ja ympäristössä. Isona minusta siis pitäisi tulla sosionomi ja sitä myöten lastentarhanopettaja mahdollisesti. Ei voi tietää vielä mihin elämä vie tai odottaako kenties uusi hakuprosessi keväällä?  Hyvillä mielin huomenna kouluun ja normaaliin arkeen..

Taigakin joutuu nyt opettelemaan kesän jälkeen yksinoloa. Neiti ei ole koskaan ollu 6 tuntia enempää yksin.
Viime viikolla tuli sitäkin kokeiltua, kun 8 tuntisen päivän jälkeen kämpässä oli sitä sun tätä pureskeltu ja tuhottu. Jatkossa Taiga joutuu olemaan enemmänkin 8 tuntisia päiviä yksin, sillä siskoni päivät lukiossa ovat pitkiä sekä omassa lukijärjestyksessäni päivät klo.9-16 + matkat kouluun ja kotiin (n.6km/suunta). Saa nyt nähdä miten arki rupeaa sujumaan =).

Agilitykin alkoi hyvissä merkeissä. Muutamien omatoimisten kesätreenien jälkeen neiti sai ekalla tunnilla hurjasti kehuja kehittymisestään ja meidän panostuksestamme asiaan. Kontakti rupeaa näyttämään siltä miltä sen pitää ja siinä voidaan pikku hiljaa edetä eteenpäin. Putki osataan jo tosi hyvin ja se kuuluukin Taigan lemppareihin. Harkat jatkuu nyt joka tiistai ja itsenäisesti saa käydä perjantaisin ja viikonloppuisin.
Näyttelyihinkin pitäisi nyt ruveta Taigaa ilmottelemaan. Kiikarissa nyt lokakuussa Tuuloksen ryhmä ja Turun KV+erkkari. Sormet ristissä toivon, että neidillä riittää hyvä karva sinne asti. Oma vika, kun myöhästyin muutamasta ilmottautumisesta syyskuun näyttelyihin.
Ehkä on tässä samassa syytä mainita, että Taigaa EI tulla käyttämään jalostukseen. Kasvattaja luopui koirasta ja Taiga tulee nyt meidän ikiomaksi. Ensi viikolla vakuutusten siirtämistä ja paperihommia. Syitä luopua Taigasta oli useita esim. Taigan sairatelu pentuna(jalostuskoiran tulisi olla mahdollisemman terve tms.), Demi-siskon maksashuntti ja Henni-siskon maksa-arvot, jotka olivat selkeästi koholla.

Ensi kerralla luvassa koiraton päivitys Ranskan matkastani, josta selvisin kotiin perjantaina. Lisää kuvia tulossa kunhan saan kuvat muokattua ja ajettua koneelle! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti