torstai 28. marraskuuta 2013

Kohti vararikkoa?

Taigalla oli nimipäivät tiistaina (Dagmarin päivä), joten syytän sitä tästäkin kuluneesta rahamäärästä. Toisin sanoen keskiviikkona tein Taigan kanssa muutaman tunnin retken petenkoiratarvikkeeseen, josta mukaan lähti vähän sitä sun tätä. Samalla reissulla tuli kartoitettua myös Brunbergin suklaatehtaan puoli, josta mukaan lähti varastontäydennystä. 

Paras ostos tällä kertaa oli uusi peti. Taigalla ei ole koskaan ollut omaa pientä petiä vaan se on nukkunut kevythäkissä. Tämä peti on enemmän sisustusystävällinen ja mahtuu paikkaan kun paikkaan. Lisäplussana irrotettava ja pestävä päällysmateriaali sekä keveys. Taigakin tykkää ja peti onkin jo koenukuttu useaan kertaan. Mukaan peteltä lähti myös kevythäkkiin karva-alusta ja herkkuja.Ikävä kyllä ostoslista ei lyhentynyt, vaikka muutaman tavaran sai sieltä yliviivata. Sadetakki, paremmat sakset, andiksen koneeseen 1.2mm terä ja agilitylelut odottavat vielä kaupanhyllyllä. En uskalla edes laskea mitä summaksi tulee kaiken jälkeen.

Ja viimeisenä, mutta tärkeimpänä! ME MUUTETAAN, siis Taiga ja minä. Sain kerrostalokaksion ihan Keravan keskustasta omistustalosta siedettävällä vuokralla. Muutto sijoittuu tammikuun alkuun, joten sen jälkeen kaikki ystäväiseni olette tervetulleita vierailemaan tai majoittumaan! =) Siitä se vararikko vasta alkaakin kaiken maailman laskujen, menojen ja vuokran jälkeen. Ehkä opettelen syömään pelkkää kaurapuuroa ja näkkileipää?

2 kommenttia:

  1. Vautsi, oma kämpää!! Onnea :) !

    VastaaPoista
  2. Onnea asunnosta! :) Minusta myös tuntuu, ettei ostoslista ikinä lyhene... :D Aina löytyy jotain, mitä tarvitsee tai sitten "tarvitsee".

    VastaaPoista