sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Arjen hulinaa

Arjen normaalia hulinaa. Agilityä, lenkkeilyä, yhä jatkuvaa vesisadetta, kyläilyä sekä pihahommia. Edeltävällä viikolla oli tarkoitus käydä vetämässä loppu veri, mutta toisaalta sen ajan voisi myös käyttää agilitykentällä. Päätöksiä päätöksiä. Tässä asiassa päädyin suuntaamaan agilitykentällä, koska Taiga tarvitsi kipeästi treeniä kontakteihin ennen sunnuntain ohjattua tuntia.
Maanantaina suuntasin ihka ensimmäiseen yövuorooni, joten kaksi päivää hurahtaa pitkälti univelkoja kiinni ottaessa. Ei tule minusta yötyöläistä ei! :D Tuulisilla keleillä Taiga on painellut eteenpäin hullunkiilto silmissään. Se keppien ja risujen määrä teille saa pikku neidin ihan sekaisin.

Taigan jalkakarvat siistin viikolla loppuun, joten talven odotus alkakoon. Seuraava kuva välivaiheesta ennen saksimista ja loppusiistintää.


Agilitystä vain muutama sananen. Taigassa on näkynyt suuri muutos parilla viime kerralla keskittymisessä sekä innossa. Radat ja hommat tehdään täysillä ja ohjaaja saa lähes hikipäässä juosta mukana. Sunnuntaina aiheena kontaktit ja radalla erilaiset ohjauskuviot, joita pitää treenata vielä paljon. Taigan kontaktit on ottanut takapakkia, joten ollaan palattu ihan perusjuttuihin. Hierojalla/fyssarilla käynti voisi olla Taigan kohdalla taas ajankohtaista. Minulla ei ole vielä mitään suosikkia tai vakituista hierojaa, joten niiden metsästämiseen kuluu yllättävän paljon aikaa. Muilta seuran jäseniltä saa paljon vinkkejä, joten enköhän minä selviä. Jospa me ensi viikkoon mennessä ollaan saatu varattua aika neidille. Jumit näkyy selkeiten agilityssä ja liikkumisessa ylipäätään (peitsaako, hyppääkö puhtaasti, vältteleekö jotain tms.).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti