tiistai 1. lokakuuta 2013

Taas täällä!

Mulla on ollut pienoinen sota ulkoasun kanssa. Latasin koneelle ilmaisen gimpp-sovelluksen, koska sitä kehuttiin helppokäyttöiseksi perusohjelmaksi, jolla syntyy ihan kivoja bannereita. Helposta en kyllä mene takuuseen. Onneksi internet on täynnä sivustoja, joissa neuvotaan kuvien kera ohjelman käyttöä. Ulkoasussa olen suhteellisen tyytyväinen rajattuun pääkuvaan vasemmassa kulmassa. Muuten banneri tulee varmasti ajan myötä vielä muuttumaan, kunhan osaan ladata ohjelmaan brusheja ja käyttämään sitä paremmin.


Tässä vielä ratapiirros sunnuntain treeneistä, jossa aiheena oli irtoaminen esteille. Haasteena 5 ja 6 esteiden välillä jyrkästi kääntyvä valssi, jolla saatetaan koira takaisin putkeen. Taigalla oli taas kierroksia miljoona uudelle hallille tultaessa. Kiihtymys ja kierrokset muuttui agilityn alkaessa nopeasti väsymykseksi. Ensimmäistä kertaa ikinä Taigaa ei kauheasti huvittanut mennä radalla. Namit kyllä kelpasi, mutta kaikki muu oli ihan tylsää ja rankkaa. Syynä varmaan se, että lähiaikoina menoa ja tekemistä on ollut ehkä vähän liikaakin. Väsymys heijastui agilityyn, enkä voi väittää että itse olisin ollut kauheasti pirteämpi. Tosin meidän agilitytunti alkaa jo kello 9, mikä tarkoittaa 7.30 herätyksiä. 

Lähipäiviin on siis mahtunut viikonloppu Inkoossa Luuserileirillä, 5-viikkoisia  xtravaschnauza-pentuja, agilityä, tokoa, makkarajälkiä sekä yhteislenkki Vaakkoissa Luusereiden kanssa lauantaina. Tekemistä olisi vielä vaikka mitä, mutta tätä menoa tarvitsisin kyllä toisen koiran, ettei Taigasta tule rampaa ennen aikojaan :D. Vakioagilitypaikan myötä saisimme käydä treenaamassa omatoimisesti 3 kertaa viikossa halleilla/ulkokentillä. Oma aika riittäisi ja innostustakin olisi, mutta Taigan kanssa voi käydä maksimissaan sen 1-2 kertaa viikossa koiran mielenkiinnon säilyttämisen takaamiseksi. Neidiltä menee helposti hermot ja kiinnostus, jos joka kerta väännetään ja vatkataan samoja juttuja. Ohjaaja taitaa tässä tilanteessa tarvita enemmän harjoitusta kuin koira. Ennen lumentuloa olisi kiva käydä myös muutamilla jäljillä sekä vetää viimiset veret pakkaset pois. 

Kuvia on tullut otettua taas riittävästi. Harkitsin jopa oman kansion perustamista niille. Nyt pitää vain etsiä joku kiva sivusto, johon saisi helposti kuvat. Onko kellään ideoita tai vinkkejä?

Tässä kuitenkin muutama kuva. Kuvia katsellessa tuli taas pieni kiukku kameraan. Miten voi olla näinkin epätarkkoja otoksia, vaikka osaan mielestäni käyttää kameraani hyvin ja kuvanoton jälkeen ne näyttää kamerassa tosi hyviltä ja tarkoilta. Nyt ei jaksa ymmärtää. :D Meidän pieni käppänälenkki hiukan venyi ja samoiltiin metsässä reilu neljä tuntia. Taiga oli aivan kuollut kotona ja nukkuikin koko illan.

 
     
''Dore''


1 kommentti:

  1. Photobucket on yksi aika yksinkertainen sivusto, jonne saa lisättyä kuvia. :)

    VastaaPoista