sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Blogissa tapahtuu + näyttelyt

Kuten ehkä olette huomanneet blogin ulkoasu muuttaa muotoaan lähes joka viikko. Kokeilen ja muokkailen kuvia eikä mikään ole vielä tähän mennessä iskenyt silmään. Toiveita saa lähettää jos haluaa ja otan kaiken palautteen avoimesti vastaan.

Olen päivittänyt nyt ahkerasti kalenteriamme ja sieltä löytää kaikki ajankohtaiset menot ja paikat, jonne olen tulossa ilman koiraa tai koiran kanssa. Vantaa Let's go näyttelyssä pyörähdettiin turistina ja edellisellä viikolla tuli  myös käytyä mätsärissä Tuusulassa. Ilma oli varsin sateinen ja kylmä. Taigan kanssa selvittiin onneksi aika kuivin nahoin koko reissusta! =) Taiga sai punaisen, mutta sen enempää sijoitusta ei tullut. Aikuisten kehään osallistui jopa 5 käppänää ja meidän pariksi sattui yksi musta-hopea uros. Taiga käyttäytyi loppujen lopuksi ihan hyvin alku rähjäämisen ja ''minä omistan koko paikan''- kohtauksen jälkeen. Pääsääntöisesti neiti on vain äärettömän  mustasukkainen minusta ja meidän tavaroista. Siinä tilassa ei ole väliä millainen koira sen kuonon eteen sattuu.

Olen jo monta viikkoa maalannut piruja seinille erkkariin liittyen ja tänään sitten kuultiin karu totuus. Puhdas H sieltä napsahti ilman mitään seisotuksia. Tänään pyörähdettiin vastaavasti Porvoon KV näyttelyssä hakemassa toinen H. Etuliikkeet eivät olleet kumpanakaan päivänä tuomarin mieleen ja siitä tämä. Vielä yksi näyttely ja syksyn paketti on aika kasassa. Pöydällä seisotuskuvan vieressä Taigan Nitro-isi Ninnin käsittelyssä. Arvostelut näyttelyistä näkyy näyttelyt-välilehdellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti