sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sitä normaalia ja hiukan enemmän

Taiga on ollut kotona jo viikon! Mua voisi syyttää jonkun sortin laiskuudesta blogipäivitysten kanssa, joten tänäänkin luvassa lyhyt päivitys kuvien kera. Kuvia on kerääntynyt kameraan taas monia kymmeniä, mutta mitä muokkaamiseen tulee, niin olen siinä vielä laiskempi jos edes vaivaudun muokkaamaan. :D

Karvalapsen vesileikkejä ja sen jälkeinen hiekkaralli. Voitte kuvitella miltä koira tuoksui ja näytti reissun jälkeen. Neiti joutui kotona kokovartolo pesuun ja tuoksuikin sen jälkeen taas kukkasilta ;)
Ollaan me muutankin ehditty tekemään kun uimaan ja lenkkeilemään. Tiistaina Taiga kävi Ninnin luona siistintä trimmauksessa ja aikamoinen söpö otus sieltä loppujen karvojen alta paljastui. Näyttelyhaaveetkin nousivat taas pintaan ja nyt lähes varmaa on, että Taiga esittäytyy Vantaan Let's Go näyttelyssä syyskuussa! Erkkari jääköön vielä omaan arvoonsa ja pohdintaan. Katsotaan mihin omistajan rahkeet riittävät =)


Eilen piipahdettiin hiekkakuopilla Korsossa lenkkeilyn ohessa ja tässä muutama kuva sieltä. Salla ja Taiga paineli menemään kilpajuoksun merkeissä. Taigalla oli super hauskaa ja loppuilta kului kuorsaten omassa mökissä. Aikamoinen ja nopea lapsi! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti