maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kevät koittaa, valo taas pitkän talven voittaa

Kevät kolkuttaa ovella. Aamut ovat olleet usein turhankin kylmiä, mutta päivisin ihana auringon paiste on saanut vedet valumaan räystäistä ja tien pinnat sulamaan. Ikävä kylmä tuuli on kuitenkin pitänyt huolen edelleenkin lämpimästä pukeutumisesta. Tälle viikolle oli onnekseni luvattu jopa plussa-asteita muutamaksi päiväksi.
Eilen toimin oven avaajana virpojille, joita kävi jopa huimat 5 kappaletta. Kerrostalossa asuessani meillä ei käynyt koskaan ketään, joten uutta tämäkin.Vihdoinkin pääsi myös Taiga näyttäytymään Nasulle ja Tenholle Espooseen Anun luokse. Anulla odotti Josen siistimisoperaatio, johon en ollut osannut varautua. Nasu oli nyppinyt Josen loppuun, kun tulimme, joten aloimme yhdessä siistiä koiraa. .Nasun blogissa muutama kiva kuva ja juttua lisää! Josesta tuli jopa hienompi, mitä osasin odottaa ja vielä näillä taidoillani. Saatiin me tosiaan siihen aikaakin uppoamaan.

Luusereiden trimmikurssilta pongasin muutaman erittäin kivan villaveitsen sekä jotain muita tarpeellisia työvälineitä, joita pääsin Joseen kokeilemaan. Seuraavaksi ostoslistalla onkin tälläisiä tavaroita:

Show Tech medium (toinen oli kuvassa mukana vertailun vuoksi)


Real Hauptner 10

Taiga on tällä hetkellä hyvässä karvassa, vaikka tosin jalkakarvat ovat vielä hiukan lyhyet. Ensi viikolla soitan ja varaan ajan neidille sterilisaatioon huhtikuun lopulle. Lisäksi täytyy selvitellä vielä Someron luonnetestiin osallistumista, koska haluaisin suorittaa sen ennen leikkausta. Kesän agilitykurssien ilmottautumiset meni jo. Nyt toivotaan, että pääsisimme jatkamaan ryhmässä! Pääsiäinen tarjoaa myös KAT jäsenille vapaavuoroja Ojankoon  perjantaille, jonne olemme ainakin tämän aikataulun mukaan suuntaamassa. 

Mukana menossa  Anulla oli myös Doni, Tytti, Friidu ja Tenho. Kamera oli kyllä pakattu mukaan, mutta työntäyteisen illan aikana en muistanut tai edes tajunnut ottaa kuvia.

Tässä vielä muutama kuva tämän aamuiselta lenkiltä metsästä. Eksyimme ikävästi Taigan kanssa hiihtoladulle, josta ainoa tie pois oli umpihanki, josta ehkä joku oli kävellyt muutama viikko sitten. Onneksemme hanki ei upottanut pahasti ja selvisimme jälleen polulle metsään. Joku viisas olisi varmaan palannut takaisin tulo kohdastamme, mutta olin harhailllut siinä samaisessa metsässä jo tarpeeksi, joten päätin vaihtaa suuntaa :D Reilun tunnin lenkki venyi toisella tunnilla, mutta näin ihanassa ilmassa se ei haitannut yhtään. Kuvia on paljon, mutta laitan tähän nyt vain muutaman. Olisi varmaan fiksua perustaa johonkin toiseen palvelimeen oma kansio kuville, jonne sitten lataisi koko lenkin saldon ja linkittäisi tähän...Kuraeteinen odottaa jo valmiina lenkkien jälkeen. Pöydällä pari pyyhettä,  Isle of dog -shampoo sekä herkkuja 

2 kommenttia:

 1. Oooooh sitten kun mulla on oma talo haluan kans tuommosen kuraeteisen!

  Tuo yks trimmikepakko taitaa olla Pearsonin, tai sitten joku vastaava kopio http://www.strippingknives.com/ Olen yrittänyt tänään penkoa paikkaa josta noita sais ostettua Suomesta, vielä ei ole tulltu vastaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtosen Satulla oli noita kaks myytävänä, mutta oli keretty varata (nimim. himoitsin) :S Ninni on kuulema ostanut omansa Ruotsista. Katoin, että Transgroomilla (josta Ninni tilaa) on vastaavia Macnyfe-, Show Tech- ja Dan Sackos-merkkisiä, Ehasolla on myös kopioita. Heidi on tilannut Ehasolta tavaraa, mutta siellä on niin päheät toimituskulut, että jos sieltä tilaa niin sitten ennemmin kimppatilauksena. Pitäis melkein ottaa selvää mistä afgaaniharrastajat tilaa noita, ymmärtääkseni ne käyttävät tuon tyyppisiä veitsiä.

   Poista