lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pieniä partasuita ja agilityä

Nyt mennään jo viikonloppua enkä ole vielä tähän mennessä saanut kirjoitettua mitään. Tänään siis enemmänkin kuva postaus.

Vähän vanhempaa
Eli käytiin viime viikonloppuna katsomassa Taigan puolisiskon (sama isä) pentuja ja tässä muutama kuva ihanista pienistä 8vko ikäisistä palleroista. Päivä oli tosi lämmin, joten pennut olivat suurimman osan aikaa nukkumassa ja tosi uneliaita. Taiga ei ollut kiinnostuneita pennuista ja se touhuili pihalla kaikkea omaa meidän ihastellessa vaaveleita. Pakko myöntää, että minuun ei iskenyt pentukuumetta. Onhan ne ihania, pieniä, suloisia palleroita pikku partoineen, mutta omassa kakarassakin on vielä niin paljon tekemistä ja pentumaista käytöstä, ettei millään pystyisi hoitamaan kahta lasta, ainakaan vielä vähään aikaan.
Tässä vielä linkki kasvattajan sivuille Busterin


Busterin Fjalar, ehdottomasti lempparipoikani. Ja ai, että minkä turkin omistaja jo 8viikkoisena!

3 lasta, ainakin pikku Fjalar edessä

 Taiga ja pikkuinen Fridamaria

                   Kaikki neljä kakaraa. Eli Fridamaria, Fredrika, Fridolf & Fjalar (2n+2u)

Sitten seuraakin enemmän agilitypainoitteinen osio.
Taiga niin rakastaa treenejä ja on ihan täysillä mukana kaikessa. Ensimmäisessä kuvassa treenin alla kontaktipinta harjoittelua. Se edistyy päivä päivältä parempaan suuntaan ja nyt neiti tarjoaakin kontaktia itsenäisesti puomin pätkällä. Koske! sana toimii tässä ohessa.

Viime harjoituksissa kokeiltiin ensimmäistä kertaa keppejä pelkkien ohjureiden kanssa. Aiemmin mukana on ollut verkot sekä muutama ohjuri. Taiga ei heti tajunnut ideaa vaan loikkasi ohjureiden yli targetin luokse palkan toivossa. Lopuksi saatiin neiti kuitenkin pujottelemaan pienellä avulla.

Putki on edelleenkin ykkösjuttu. Sitä Taiga tarjoaa aina jos sattuu olemaan lähettyvillä. Taiga tuntee jo putkisanankin ja lähtee putkeen jo vaikeimmista kulmista. Myös suoralla olevat esteet ovat tuttuja ja Taiga toimii jo hyppy-käskystä. Kuvien keskellä vielä vilaus mökkiviikonlopusta ja tarkkaavainen katse.

                
          

         

       
1 kommentti:

  1. Iha älyttömän sulosia pentuja :) ! Hyvii agikuvia muutes, Taiga näyttää tykkäävän ;) !

    VastaaPoista