perjantai 22. kesäkuuta 2012

Pikainen päivitys

Oikein hyvää juhannusta kaikille ihmisille kuin karvakuonoillekin. Meidän partasuu lähti eilen mökille Pyhäjärven rannalle viettämään leppoisaa lomaa. Omistaja jäi tällä kertaa kotiin ja nauttii rauhasta sekä viettää juhannusta kavereiden kesken.

Pikaisia kuulumisia tähän oheen. Agilityn viimeinen kerta oli tiistaina ja tehtävänä oli pieni rata, jossa sai käyttää palkkaajia välissä. Itse otin avuksi kolme palkkaajaa, jotta voisin keskittyä omiin liikkeisiini ja vain koiraan. Ennen rataa ajattelin, että siitä ei tulisi mitään, kun eihän me vielä osata kun ihan alkeita. Taiga ihmeellisesti kuitenkin yllätti minut, vauhtiakin riitti ja kaikista esteistä mentiin yli. Uusi tuttavuus rengaskaan ei tuottanut mitään ongelmia! VAU että olen ylpeän meidän pikku partakuonosta. Ohjaajakin sai ängettyä esteiden väliin onnistuneesti valssin sekoittamatta koiraa. Pääsimme nyt Keravan agility teamin koejäseniksi ja saamme kesällä käydä vapaissa treeneissa harjoittelemassa esteitä, kontaktia ja mitä nyt haluanki. Syksyllä agility jatkuu alkeisjatkokurssin muodossa ohjatusti. Kesällä olisi myös mahdollisuus osallistua muutaman viikon teemakursseille, mutta työni takia aikataulut ovat välillä kiireiset ja huonot.

Lisäksi päivitin näyttelyt välilehteä ja sieltä löytyy nyt kaikki Taigan näyttelyarvostelut. Myöhemmin lisään kuvia sinne Taigasta eri ikävaiheissa ja kaikkea muuta näyttelyihin ja tulevaisuudessa agilityyn liittyvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti