tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Rio oli ja meni. Taiga oli jopa vähän 'masentunut' Rion lähdön jälkeen. Lenkillä veti Rion kotia kohti, kotona etsiskeli kaveria ja vinkui levottomana muutaman seuraavan päivän. Jopa pelkän Rio-nimen mainitseminen sai Taigan pikku pään ihan sekaisin. Onneksi yhteislenkit jatkuu! =)

Taiga kävi tässä kaksi viikkoa sitten trimmissä. Välikarvan alta löytyi hieno ja karkea musta turkki, mahtavaa! Nyt sitten kiikarissa Kankaanpään ryhmä (21.4-22.4) sekä Lahden KV (28.4-29.4).

Olemme lähdössä reissuun huomenna, joten vein Taigan viikoksi hoitoon kasvattajalle, josta löytyi lisää koirakavereita: Cessi-serkku, Zaza-mummo sekä Nelli suursnautseri. Sinne se Taiga jäi huutamaan, joka oli aika sydäntä raastavaa kuunnella, kun toinen on ihan paniikissa ja huutaa. Fiksuna tyttönä Taiga tajusi heti, kun toin neidin oman boxin, että jättäisin sen sinne. Hyppi jalkaani vasten ja istui sylissä sen pienen ajan, kun vaihdoin muutaman sanan kasvattajan kanssa. Taigan veli ja sisko tulee käymään perjantaina, joten eiköhän sitä tekemistä ja touhua riitä. Hauskaa sillä oli viime kerrallakin! ; )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti