torstai 29. maaliskuuta 2012

Alkeiskurssille käy tie..

Jee, me tehtiin se nimittäin saatiin agilitynalkeiskurssilta paikka!! Ei voi sanoin kuvailla kuinka tyytyväinen olen Taigaan. Se oli niin upea tiistaina katselmuksessa.

Vahän katselmuksesta. Siinä painotettiin eniten ohjaajan ja koira suhdetta. Tehtävinä oli koirien välistä pujottelu, herkkukipon ohittaminen, häiriön alla toimiminen, paikka ja luokse tulo. Innostuin jopa aamulla keittämään neidin superherkkua porsaan sydäntä ja kaikki vaiheet menivät upeasti, kiitos sydän! :D
Kurssi alkaa tossa kahden viikon päästä luennolla ja sitten aletaan harjoittelemaan koirien kanssa joka tiistai 10 kerran ajan. Sen jälkeen on mahdollisuus pyrkiä vakituiseen ryhmään treenaamaan jos kiinnostaa.

Muuta
Sille kuraeteiselle olisi todellakin nyt käyttöä. Joka lenkki pitää käydä suihkun kautta. Tänään metsälenkin jälkeen nypin Taigasta minuutin havun neulasia sekä muista 'roskia' jaloista pesun lisäksi.  Asia tulee onneksi muuttumaan, kun muutamme toukokuun alusta omakotitaloon. Lisäksi Taiga saa ihka oman pihan vahdittavaksi!


1 kommentti: