perjantai 11. heinäkuuta 2014

Välikuulumisia

Työt jatkui, joten Taigakin palautui kesämökiltä ainakin viikoksi kotiin. Sinä aikana ollaan ehditty lenkkeilemään, uimaan, ulkoilemaan ja leikkimään. Käytännössä ihan sitä meidän perusarkea siis. Aurinkokin on päässyt paistamaan ja lämpötilat ovat kirineet yli 25 asteen muutamana päivänä. Uintireissu Tuusulanjärvelle piristi kummasti etenkin koiraa. Itsehän en edes sormellani veteen koskenut.


Uimisen jälkeen on ihan pakko pyöriä ja hangata päätään. 

Viikonloppuna Taigalla oli vieras, kun Sandy-kaveri majaili meillä lauantain ja sunnuntain. Rio oli sillävälin Juvalla hakemassa ainoana pippurina ROPIN ja himoitun Finsieger-pisteen. Sandylla ja Taigalla meni pääsääntöisesti ihan hyvin. Vähän piti käydä koirien välistä arvotaistelua murisemalla puolin ja toisin. Taigan lelut jouduin myös takavarikoimaan mustasukkaisuuden takia. Kahden koiran lenkitys oli lähes haastavaa, sillä Taiga ei ole tottunut kulkemaan toisen kanssa, jonka seurauksena hihnat olivat jatkuvasti solmussa. Totesin myös hihnojen pituuksien olevan hankala, ideaalitilanteessa molemmilla olisi samanmittaiset remmit. Kahden koiran omistamisessa on paljon hyviä puolia, mutta niinkun kaikessa asioilla on myös kääntöpuolensa. Muutama kuukausi sitten olin varma, että tulen ottamaan 1-2 vuoden sisällä toisen koiran. Tarkemmin asiaa pohtiessa olen muuttanut mieltäni varmaan sata kertaa. Onneksi päätöksiä ei tarvitse tehdä heti vaan antaa ajan kuljettaa.

Mitä meidän lähimetsälle on oikeen tapahtunut!! 

Ruotsista saatiin myös hyviä uutisia. Taigan serkku ''Busterin Elvira'' on astutettu uroksella High Magic Point Des Forbans Du Roc D'Hervieux ''Laban''. Pennut tulevat kennel Hilfies:iin Ruotsiin. Liekö pennut jo sitten syntyneet, en osaa sanoa. Taiga on saanut vuoden aikana paljon lisää sukulaisia niin Nitro-papan kautta kuin Rätti-vaarin ansiosta. Taigan omista täysisisarista ei ole hetkeen kuulunut mitään, jotain yhteistä tapaamista olisi kyllä kiva järjestää. Viikonloppuna Taiga mökkeilee, mutta ensi viikolle olisi luvassa verijälkitreenit yhdessä koirakaverien kanssa. Agilityn vapaatreenejä olisi myös, mutta ei me näin lämpimällä säällä viitsitä mennä paahtumaan hiekkakentän reunalle.


Vielä viimeisenä muistakaahan taas rakkaat ystävät tämä: älä jätä koiraa helteillä autoon! Tässä vielä linkki artikkeliin1 kommentti: