sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikkokatsaus

Taigan kanssa kaksinelo, muiden perheenjäsenten lomaillessa Thaimaassa, on sujunut tosi hyvin. Minullekin sattui tälle viikolle ns. hiihtoloma koulusta, joten Taiga on päässy pitkille lenkille ja saanu huimasta huomiota. Taiga on myös osannut temppuilla ja koetella mun hermoja. Toissapäivänä esimerkiksi Taiga karkasi naapurin lintulaudalle ja syömään naapurin mummon variksille heittämiä ruuantähteitä. Sain sen kiinni itse teossa ja sanoin sille pikkasen liian tiukasti. Kannoin koiran kotiin ja huomasin, että Taiga otti mun torumiset aika raskaasti. Ihme vinguntaa, mun jaloissa pyörimistä, tökkimistä ja tärinää. Neiti ei suostunut ees syömään sitä vähää aamupalaa, josta karsin suurimman osan pois. Tänään riittikin sitte pikkunen älähdys ja Taiga tuli heti kiltisti sisään ulkoa.  Minulta meni  jotenkin täysin hermot. Kerta ei ollu ensimmäinen, kun Taiga karkaa sinne ja pistää vähän vihaksi muutenkin naapurin mummon tapa ruokkia variksia, joita sitten riittää tässä meiän pihapiirissä vaikka muille jakaa. Lisäksi ne ruuat mitä se laittaa niille linnuille on välillä ollut homeessa/pilalla ja meidän neiti on vaan popsinut niitä :/. Ärsyttävä se mummon tapa ja sitte samalla vielä Taigan ahneus ja itsepäisyys siinä tilanteessa. Kun sain koiran sisään jouduin jättämään sen hetkeksi eteiseen oven taakse ja mennä ite rauhottumaan keittiöön, etten tekis mitää tyhmää.Vanhempaa kuvasatoa. Taiga ja Rio metsässä.

Bichon- tytöt Helmi takana ja Sylvi edessä.      


       


Tähän viikkoon on mahtunut myös paljon muuta. Lenkkeilyä yhdessä Rion ja Sandyn kanssa, bichon frise- tyttöjen hoitoa keskiviikkona sekä pienimutoisesti agilityä ja tokoa kotona. Lisäksi ollaan lenkkeilty lähimetsissä 2 tuntia päivässä, kyläilty mummoloissa sekä nypitty karvaa. Huomenna vihdoin loppusiistintä trimmiin Ninnille ja Taiga on valmis ainaki hetkeksi. Omat hermot oli mennä varsinkin kaulan ja poskien nypinnässä. Karva oli tosi tiukassa ja sitä oli PALJON. Ens kerralla saa ainaki posket jäädä trimmikoneen käsittelyyn.

Thaimaan saldoa Sallalta lähi järvestä 
Tarjoustalosta tarttui uusia leluja Taigalle. Halpoja meidän kulutukseen nähden 3e/kpl.


Muuta elämän viimeaikaisista tapahtumista lyhyesti:
- ensimmäiset ristiäiset, joissa olen ollut
- sain pitää 2 viikkoa vanhaa poikavauvaa sylissä, ihanaa!! <3
- päätös hakea yliopistoon uudelleen yhteishaussa (luokanopettaja, kotitalouden opettaja)
- ruokakokeiluja ja paljon jälkiruokia (ehkä vähän liikaa, kuten mustikkapiirakkaa, vispipuuroa, suklaakeksejä sekä pannukakkuja viikon aikana) ;P
- koulutehtäviä, tenttejä ja stressiä

Hedelmäinen kanasalaatti, maitoa ja puolukkavispipuuroa. Njam!

Maijun viikossa soi:

Taylor Swift - I knew you were trouble
Clavin Harris ft. Florence Welch - Sweet nothing
Avicii vs Nicky romero - I could be the one
Maria Mena - Homeless ja All this time

Kevään merkkejä ilma täynnä: linnut laulaa, vettä tippuu räystäiltä ja aurinko paistaa =)
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Yritän seuraavaksi kirjoitella meidän kevään suunnitelmista. Lisäksi julkaisua odottaa Taigan puuhanurkka-teksti kunhan saan kuvat vielä kasaan.

1 kommentti:

  1. Haudihau, ajattelin ilmoittaa, että me ollaan taas Tenhon kans siellä päin 17.-20.3., kun sattui niin sopivasti kohdalle tuo VR:n veturitarjous :D Majapaikkana tuttuun tapaan Huvikumpu Suhonen!

    VastaaPoista