tiistai 1. toukokuuta 2012

Kuten lupasin

tässä näyttelyarvostelu viikonlopulta:

Juha Putkonen, Lahti
Busterin Dagmar ERI1 SA PN3
14kk. Erinomainen koko, tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä kallo-osa. Hieman lyhyt ja kevyt kuono. Hieman korostuneet poskiluut. Tummat silmät. Korvat saisivat asettua paremmin. Hyvä purenta. Hyvä kaulanpituus. Ikäisellään hyvä rintakehä, eturinta saa täyttyä. Erinomainen karkea karva rungossa, raajoissa pehmeä. Oikein kiinnittynyt sapelihäntä. Riittävästi kulmautuneet raajat. Etuliikkeet vielä epävakaat, saisi liikkua tehokkaammalla taka-askeleella.


Taiga siis aloitti juoksut viikonloppuna. Agilityyn Taigaa ei voi/saa viedä nyt muutamaan viikkoon. Harmitti kyllä tosi paljon, kun näin olan takaa tuli koko juoksujuttu. Olin kuitenkin tänään kuuntelemassa ja seuraamassa harkkoja ja tein muistiinpanoja. Tänään vuorossa oli kujakepit, suora putki ja esteet eri lähetyskulmista. Kujakeppeja oltiin hiukan levitetty ja siihen oli liitetty muutama ohjuri auttamaan koiraa, putki oli vain pitkä ja suora. Esteissä harjoiteltiin vinottain lähettämistä eli koira ja ohjaaja vinossa kulmassa esteeseen ja kauempana kuin ennen. Lisäksi kuivaharjoitteluna valssin perusteet. Ihan helpolta se tuntui paikallaan, mutta kun kokeili sitä käytännössä radalla niin se olikin huomattavasti vaikeampaa sovittaa askeleensa ja kätensä oikein.

Lisäki Ikeasta lähti viikonloppuna mukaan lasten leikkitunnelli (Busa leikkitunneli 14,95e), jolla ollaan nyt harjoiteltu suoraan putkeen menemistä. Taiga vaikuttaa ainakin tykkäävän tosi paljon.

Käskyä odotellen
Auringonpaisteessa on kiva makoilla. Mieluiten Taiga olisi kuitenki ulkona
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti