keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Elämää

Ulkoilua
Voi, että lumi on ihanaa ja varsinkin nämä upeat -5 asteen lenkkeilykelit. Pellollekin on taas uskallettu kävelemään ja riehumaan, vaikka Taiga tyytyykin vain valmiisiin polkuihin. Yhtenä päivänä neiti erehtyi hakemaan lumikökköä pellolta koskemattomasta lumesta ja humps uppoutui lumeen. Pää jäin pinnalle ja sitten  äkkiä epämääräisesti pomppien ponnisteltii takaisin tallotulle polulle. Ja kamerahan jää aina kotiin, kun jotain oikeasti tapahtuu ;)
Herkkävatsainen
Viime yöllä saimme taas muistutuksen koiramme herkästä vatsasta, kun se oksensi yöllä sängylle. Viikko sitten neiti oksensi 10 kertaa yön aikana saatuaan päivällä palan uudenlaista luuta. Aika tarkka saa olla mitä ruokiin laittaa tai millaisia luita voi antaa, kun neidin vatsa sietää aika heikosti erityisempiä ruokia. Eilen se sai ruuaksi nappuloita ja muutaman palan maustamatonta kanaa. En osaa sanoa mikä siinä sitten oli. 

P.S Tätä blogimerkintää kirjotteassani Taiga ehti käydä oksentamassa uudelleen siskoni sängylle. Kiitos sappisaippualle, millä irtoaa lähes kaikki tahrat... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti