sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Taiga the tonttu

Joulunaika on herättänyt Taigassa aivan uusia piirteitä, osa toivottuja ja loput ei niin toivottuja. Pakko silti kehaista koiraa, kun on osannut olla Niin rauhallinen kaiken hälinän ja touhun keskellä. Alkanut lomaviikko on kulunut lahjojen paketoinnin ja kokkaamisen merkeissä. Taiga-tonttu on ahkerasti sabotoinut perheenjäsenien yrityksiä paketoida lahjoja, joko repimällä paperia ja lankaa tai seisomalla lahjapaperin päällä tai muuten vaan tiellä. Neidillä on ainakin ollut hauskaa ja Taiga onkin saanut koko perheen hermot kuin vatsalihaksetkin kipeiksi jatkuvasta nauramisesta.

Joulun tärkein tehtävä on tietenkin ollut kinkun vartioiminen. Mahtoi olla upeat tuoksut! Taiga otti tehtäväkseen vahtia silmä kovana juuri uunista tullutta kinkkua välillä muristen ja haukkuen. Tilannetta ei parantanut yhtään, kun äitini otti savukalat pois pakkauksesta ja siirsi astioihin. Kalahan sattuu olemaan pikku hauvan lempiherkkua.

Jouluaatto yllätti Taigan kahdeksalla paketilla, joita on kertynyt syksyn mittaan (kaikki kyllä hyödyllisiä juttuja). Lahjat oli kaikki mieluisia ja repiminen ihan ykkösjuttu. Riolta ja Sandyltä saatu hämähäkki pehmovinkulelu oli kyllä ihan ykkönen. Lisäksi innostusta aiheutti vaaleanpunainen röhkivä possu, joka muistuttaa Taigan ääntä niin leikkiessä kun nukkuessa! Kyllähän niistä paketeista muutama luukin löytyi, joista yhden Taiga söi jo aattona, vaikka eläinkaupan myyjän mukaan luun piti olla tosi kovaa ja kestää monta päivää =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti