maanantai 9. heinäkuuta 2012

Onks toi kissa?

reilu 2v. poika: katsoo minuun ja osoittaa Taigaa. Onks toi kissa?
minä: Eikun se on koira ja hymyilen pojalle
poika: katsoo minua ja sanoo vakavasti ai.

nooh välillä kyllä tuntuu, että voisihan toi kissastakin mennä...

Lankakeräfriikki

Lankakerän lisäksi Taiga hurisee/hyrisee, kun sillä on aina niin paljon asiaa.Lähes joka päiväisiin toimintoihin kuuluu myös omistajan jalan puskeminen/hierominen, kissamaiset venyttelyt ainan unien jälkeen sekä leikkiminen selällään lelu etutassujen välissä <3
Ainakin vielä näillä näkyminen se on silti se kääpiösnautseri, joka silloin noin reilu vuosi sitten haettiin kotiin.

Vesileikkejä ja uimista
Ollaan tässä nyt käyty kaksi kertaa uimassa ja tarkoitus olisi jatkaa kerran viikossa uimista. Tai siis varsinaisesti Taiga ei ui vaan tyytyy hakemaan keppiä matalasta, jossa jalat ylettää pohjaan. Lihapullien avulla sain neidin houkuteltua myös syvemmälle. Lopuksi laitoin vielä Taigalle liivit päälle ja uitin. Kokeilu osoittautuikin hyväksi ja ajoin jatkaa sitä, jotta saadaan vähän potkua myös takajalkoihin. Hyvää liikuntaa ja siinä samassa tuli itsekkin heitettyä talviturkki. Vielä kaiken plussana Sandy the vesipeto, Rio ja Claudia. Rio ei kyllä innostunut vedestä ja vietti aikaa rannalla makoillen ja välillä riehuen Sandyn tai Taigan kanssa.

 Taiga, Sandy & Rio, kepin herruus
 Lihapullaa mä metsästän
tahdon saada suuren
enkä pelkää ollenkaa


Lapset
Kaiken hyvän lisäksi me ollaan jouduttu taas aloituspisteeseen lasten kanssa. Monen kuukauden työ valui yhdestä kerrasta aivan kaivoon. Yritän olla ajattelematta menneitä ja keskittyä nyt vain tulevaan. Nyt on treenilaukusta kaivettu naksutin ja pakastimesta/laatikoista erikoisherkkuja. Koulutus voi alkaa.

Kaikki kaatui siis tähän:
Äitini miesystävän lapsenlapsi 2v. tyttö tuli meille yökylään yhdeksi yöksi. Tyttö on käynyt meillä ennenkin ja silloin kaikki meni suhteellisen hyvin. En tiedä mikä Taigan päässä oli napsahtanut, mutta se aloitti heti jo pelkän tytön äänen kuulemisen jälkeen kauhean räksytyskuoron. Tämä _jatkuva_ räksytäminen kesti aamusta iltaan ja jatkui vielä seuraavana päivänä.Taiga osoitti myös erittäin suuria kateuden merkkejä. Loppujen lopuksi tilanne karkasi yhdessä vaiheessa kädestä ja Taiga pääsi hyökkäämään lapsen kimppuun. Luojan kiitos ei sattunut pahempaan ja Taiga saatiin pois tilanteesta. Taiga ei onneksi ehtinyt purra, mutta olihan se tietenkin säikäyttänyt pienen tytön räksytyksellä ja hyökkäyksellä. Loppu aika menikin siinä, kun Taiga koki tarpeekseen yrittää hyökkäillä lapsen päälle, joten se vietti lopun aikaa eristyksessä huutaen. Se oli kaikille tosi väsyttävää ja rasittavaa aikaa. Taiga oli aaaivan loppu puhki illalla kun se käpertyi viereeni nukkumaan. Kukaan meistä ei käsitä mitä on päässyt tapahtumaan, koska olimme päässeet jo niin pitkälle ja kaikki oli menossa parempaan suuntaan lapsien kanssa. Seuraavalla viikolla tuli taas lapsiperhe kylään, mutta ennakoin viemällä Taigan hoitoon Rion ja Sandyn luokse.

Tälläistä tänne suuntaan siis. Agility jatkuu omatoimisilla harkoilla ja nyt ollaan kerran ehditty käymään treenaamassa puomin kontaktia sekä täytteeksi putkea ja muutaman kerran kujakeppejä. Agilityssäkin olisi tarkoitus päästä käymään sen kerran tai kaksi viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti