lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kolmas lomaviikko starttaa!

Taiga vietti lähes koko ensimmäisen ja toisen lomaviikon luonani ja kerrostaloelämään tottuminen sai hyvän pohjan. Viimeisimpinä päivinä Taiga vain vähän murahteli käytävän äänille. Huikea parannus siihen mistä lähdettiin. Vaikka ensimmäinen lomaviikko oli erittäin sateinen, ulkoiltiin Taigan kanssa ihan normaalisti kunnon lenkkejä. Sain koeajaa uudet coretex-kengät muutaman otteeseen. Kävimme myös ainakin kolmesti lähikoirapuistossa heittelemässä palloa. Yhtenä päivänä saimme jopa seuraa kääpiövillakoirasta sekä terrierimix-koirasta. Taigalla oli niin hauskaa: se juoksi kilpaa, leikki hippaleikkejä ja vähän paini koirien kanssa. Ei olla neidin kanssa käyty varmaan yli vuoteen koirapuistoissa, mutta nyt asiaan tulee muutos. En ole vähään aikaan nähnyt Taigaa niin onnellisena/iloisena toisten koirien seurasta, että tätä myös jatkossa. Neiti olikin erittäin väsynyt tunnin leikkien jälkeen ja nukkui aamulla ihan kymmeneen asti, joka on meillä aika harvinaisuus. Taiga on selkeästi aikuistunut ja kasvanut. Se ei ole enää Niin mustasukkainen tai varovainen toisten koirien kanssa. Kyllä se ihan ylpeäksi omistajan sai. Samaisella lenkillä saatin kehuja erittäin hyvästä käytöksestä ohitustilanteissa sekä tottelevaisuudesta ulkona. Ollaan me siis jotain tehty oikein.Pari viikkoa sitten elämääni kuuluin myös harvinaista herkuttelua, kun käytiin perheen kanssa syömässä Haikon kartanossa Porvoon liepeillä. Hieno ravintola ja mahtavat ruuat. Söin ensimmäistä kertaa elämässäni kolmen ruokalajin illallisen ravintolassa. Ehdittiin myös käydä tervehtimässä perheen kummilapsia ja leikkimässä heidan kanssaan puistossa. Samaisena iltana tehtiin hyvää ruokaa rakkaan ystäväni kanssa ja tutustuin ensimmäistä kertaa kikhernepihveihin tai ylipäätänsä kikherneisiin. NamNam! 

Päättäri lauantaina otin hoiviini toisen kaverini ps käppänät (Sandyn ja Rion) ylioppilasjuhlien tieltä. Hain koirat meille muutamaksi tunniksi pitämään seuraa Taigalle. Sandy ainakin näytti nauttivan parvekevahtikoiran roolistaan, kun taas Rio makoili sammakkoasennossa matolla. Lenkitykseen osallistui myös Salla, sillä kolmen koiran kanssa meneminen olisi ollut hiukan haastavaa. Vähän Sandyn ja Taigan piti toisia kyräillä, mutta muuten kaikki meni tosi hyvin. Koirien palautusreissulla piipahdin samalla kahvilla ja kakulla juhlissa.


Eilen eli lauantaina otin auton alleni ja huristelin Tampereelle kääpiösnautserierkkariin. Ajallisesti matkaan meni hiukan alle kaksi tuntia, joten ei ollenkaan paha. Näyttely alkoi hyvin aurinkoisissa ja lämpimissä tunnelmissa ja toinkin kotiin tuliaisena palaneet olkapäät ja polvet, auts. Vettä alkoi sataa 1-2 aikaan ja sitä tuli sitten kuuroittain välillä ihan taivaantäydeltä. Kotiin auton nokka kääntyi vähän ennen neljää, kun viimeisetkin musta-hopeat olivat pyörähtäneet yksilöarvostelussa kehässä. Ainiin ja ehdittiin me myös viikolla käydä Anun luona ja lenkillä. Lenkkeiltiin noin 1,5 tuntia Espoossa meren lähistöllä ja Taigasta löytyi heti yksi punkki! Harmikseni olen vielä yhden viikon lomalla huoh, olisin halunnut jo töihin tienaamaan. Taiga on luonani koko viikon, sillä Sallalla on aamuvuoroviikko. Mitään ihmeellistä ei olla suunniteltu, ehkä kyläilyä mummolassa, kavereiden tapaamista ja viikonlopuksi mökkireissu sään salliessa.Mun supernainen tassu ojossa valmiina pelastamaan maailman. 

1 kommentti: