tiistai 4. maaliskuuta 2014

Yleislätinää 2

Taiga oksentelee edelleen ja mitä ihmeellisimmistä syistä. Ruokapäiväkirja ei pysy perässä ja missään ei ole mitään järkeä. Taiga on voinut nyt kuitenkin pääsääntöisesti hyvin. Pienen pohdinnan jälkeen tultiin myös sellaiseen tulokseen, että Taiga reagoi vatsallaan uusiin tilanteiseen. Kun muutin pois, vatsaongelmia on ollut viikottain. Tällä hetkellä Taiga on yksin Sallan kanssa ja heti maanantaina yksin jäädessään Taiga oli käynyt vääntämässä kakat Sallan uudelle matolle. Loppupäivän neiti olikin sitten ripulilla, että jos tällä oli sitten vaikutusta asiaan?

Olen taas ja vaihteeksi pohtinut ankarasti pohtinut erilaisia ruokavaihtoehtoja. Carniloven Salmon&White fish säkki on vielä avaamatta ja entistä ruokaakin löytyisi. Ehkä uskaltaudun kokeilemaan vaihteeksi tätä merkkiä. Mietintä listalla ovat olleet myös Acana, Ganagan & Taste of Wild. Lopullisessa ratkaisussa hinnalla on ikävä kyllä aika suuri merkitys opiskelijan näkövinkkelistä. Haluan tarjota Taigalle mahdollisemman lihaista ja hyvää nappularuokaa ilman, että itse elän kuukauden pelkällä puurolla. Tällä hetkellä ruokahetkiä tasapainottaa Murren pakastepötköt, joista sahaan paloja neidille. Lisäplussana olen ostellut välillä Musch barf Vaisto -lihapullia.

Olen lisäksi tehnyt uutta hankintalistaa ja toteutinkin jo heti osan siitä. Heijastinliivi ja ohut fleecetakki koristaa nyt naulakkoani, mutta paljon on vielä listassa ruksittavaa.
Toiset ruokakipot, nyppimistarvikkeita ja paksumman takin haen Petenkoiratarvikkeesta muutaman viikon päästä etäpäivänäni. Muutama lelukin on nyt aivan PAKKO ostaa. Agilitylelut saan tarjoustalosta, mutta ne kaksi ihanaa aktivointilelua haen mustista&mirristä, kunhan niitä tulee lisää sinne. Tuote on ollut loppu varastosta jo reilusti yli kuukauden..

Busy Buddy Tug-A-Jug


Tässä toinen niistä aktivointileluista. Taiga ihastui tähän kapistukseen Anu-kasvin luona.
Kuten ehkä edellisestä postauksesta oli huomattavissa, Taiga ei asu luonani kokopäiväisesti. Loppu kevät ja kesä menee todella kiireisellä aikataululla, joten Taigan viettää ainoastaan viikonloppuja ja yksittäisiä päiviä viihdyttämässä minua. Ehkä eniten päätökseen vaikutti se, että tämä nykyinen omakotitalo on Taigalle niin vahvasti jo se ''koti'' eikä sillä ole porukoitteni luona eroahdistusta. Tämä tietenkin vaikeuttaa ja haastaa minua pitämään jatkossa hyviä suhteita Taigaan agilityn ja muun tekemisen näkövinkkelistä. Blogia yritän päivitellä kuitenkin lähes viikoittain omien ja siskolta kuultujen tietojen perusteella.

Seuraavaksi: Karvamopin siistiminen, jonka aloitin jo viikonloppuna hyvin tuloksin!

1 kommentti:

  1. Meillä on koirat vetäneet kohta säkillisen Canaganin riistaa sekaruokinnalla ollessaan. Tenholle Canagan on ollut ihan OK, mutta Vienolle se ei sovi. Ei sillä ole varsinaisia ruuansulatuksellisia ongelmia, mutta heti Canaganiin vaihtamisen jälkeen sillä on alkaneet silmät vuotaa, lisäksi ruoka ei imeydy kunnolla, ulosteet on vähintään yhtä isoja kuin sen ollessa pääosin nappulalla. Luulen syyn olevan perunassa/bataatissa mitä Canaganissa on, Vieno oli aiemmin viljapitoisemmalla ANFilla. Meilläkin on tässä nappulamiketiinät meneillään, nyt on viimeinen säkinpohjallinen menossa ja jotain uutta apetta pitäis keksiä. Huoh....
    Maukas-sarjassa on muuten nykyään sellaisia kivoja liha"pellettejä", niissä on kahta sorttia lihaa, sisäelimiä ja myös luita ja pupunruokaa :D Mutta niiden annostelu on ollut helppoa ja ne sulavatkin aika nopsaan. Kilon pussi maksaa jonkun 6€. Vaistopullista tuli siis mieleen!

    VastaaPoista